نسیم گیلان

آخرين مطالب

ترافیک دیپلماتیک جمهوری اسلامی نشان دهنده موفقیت سیاست خارجه است سیاسی

ترافیک دیپلماتیک جمهوری اسلامی نشان دهنده موفقیت سیاست خارجه است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -   استاندار گیلان مبنای سیاست خارجه دولت سیزدهم را بر عزت، حکمت و مصلحت و در راستای منویات رهبر انقلاب دانست و بیان کرد: شاهد ترافیک دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران هستیم که نشان دهنده موفقیت سیاست خارجه دولت سیزدهم است.
اسدالله عباسی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهر رشت که به مناسبت هفته دولت انجام شد، از شهیدان رجایی و باهنر به عنوان اسوه های مردمی بودن و ساده زیستی و کار جهادی و شبانه روزی و خستگی ناپذیری یاد کرد و گفت: امروز مبنای دولتمردان حرکت در مسیر شهیدان رجایی و باهنر است.
وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال گذشته دولتمردان، افزود: رهبری خطاب به دولتمردان، زنده کردن امید و اعتماد در مردم را از ویژگی‌های دولت سیزدهم دانستند؛ همچنین از انجام 31 سفر استانی طی 11 ماه و سرعت عمل در حوادث غیر مترقبه و حضور معاون اول و وزیر کشور در بین مردم به عنوان مردمی بودن و حضور در میدان دولت سیزدهم یاد کردند.
استاندار گیلان با بیان اینکه دولت سیزدهم با سران قوا هماهنگی دارد و جامعه را از حالت چشم انتظاری و نگرانی خارج کرده است، ادامه داد: دولت سیزدهم فرافکنی ندارد و بر مسئولیت‌پذیری تاکید می‌کند؛ سیاست خارجه دولت نیز در راستای آرمان‌های انقلاب و نظام است و مسائل فرهنگی در دستور کار دولت قرار دارد.
عباسی، با اشاره به احیا و برجسته سازی شعارهای اسلامی و انقلابی توسط دولت سیزدهم همچون عدالت طلبی و استکبارستیزی و حمایت از مستضعفان، خاطرنشان کرد: دولت در مبارزه با کرونا و خرید و ساخت واکسن و مردمی سازی یارانه ها و... عملکرد خوبی داشته است.
وی مبنای سیاست خارجه دولت سیزدهم را بر عزت، حکمت و مصلحت و در راستای منویات رهبر انقلاب دانست و بیان کرد: شاهد ترافیک دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران هستیم که نشان دهنده موفقیت سیاست خارجه دولت سیزدهم است؛ توجه به کشورهای همسایه به ویژه مسلمان در دستور کار قرار دارد و دولت سیزدهم طی دو سال گذشته اقدامات موثری از جمله عضویت در سازمان همکاری های شانگهای و عضویت در سازمان کشورهای نوظهور اقتصادی(بریکس) را انجام داده است.
استانداری گیلان با اشاره به تاکید دولت بر کنار زدن دلار در تجارت بین المللی، اضافه کرد: دشمن با اهرم دلار اقتصاد ما را دچار مشکل کرده و لذا عضویت رسمی ایران در بریکس بسیار حائز اهمیت است.
وی گسترش صلح و ثبات و امنیت منطقه را از مهمترین دستاوردهای سفر رئیس جمهور به کشورهای همسایه در کنار سفر به روسیه و چین و آفریفای جنوبی و آمریکای لاتین دانست و متذکر شد: دیپلماسی فعال ایران قدرت چانه‌زنی تجاری و اقتصادی کشور را بالا برده و می‌توانیم با حفظ عزت و اقتدار و بهره‌مندی از ظرفیت ها و توانمندی‌های داخلی و تکیه بر ارزش‌ها و آرمان‌ها، به اهداف مدنظر برسیم.
عباسی به عضویت سوریه در اتحادیه عرب با حمایت ایران اشاره و اظهار کرد: شاهد بازگشت اموال ایران در راستای دیپلماسی فعال منطقه‌ای و بین‌المللی هستیم.
استاندار گیلان به بیانات اخیر رهبر انقلاب درباره نزدیک شدن به قله اشاره و اضافه کرد: طبق فرموده رهبری، خستگی و ناامیدی و توقف ممنوع است و همه مسئولان موظف هستند تلاش شبانه‌روزی کنند و تسلیم نشوند و به مقاومت ادامه دهند.
وی با بیان اینکه در عرصه‌های سلول‌های بنیادی و نانوفناوری و تولید علم و پزشکی و قدرت موشکی و صنایع دفاعی و تعداد اختراعات و تولید انرژی و تولید واکسن و... جزء 15 کشور برتر دنیا هستیم، خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری گیلان و کشور به ترتیب 6.2 و 8.2 درصد بوده و نرخ مشارکت اقتصادی 41.2 درصدی داریم که 6 درصد بالاتر از کشور است.
عباسی از شناسایی 319 فرصت سرمایه‌گذاری در گیلان و صدور 216 مجوز بی نام جهت تسریع تولید خبر داد و تاکید کرد: طی دو سال گذشته 627 واحد صنعتی، کشاورزی و گردشگری را در گیلان راه‌اندازی و 222 واحد راکد را احیا کردیم.
وی از آزادسازی 25 واحد تملیکی بانک‌ها خبر داد و عنوان کرد: تعهد اشتغال گیلان در سال گذشته 30 هزار و 904 شغل بود که با تحقق 118 درصدی موفق به اشتغالزایی 36 هزار نفری شدیم.
نماینده عالی دولت در گیلان، با بیان اینکه در هفته دولت امسال 1360 پروژه با اعتبار 40 هزار میلیارد ریالی به بهره برداری می رسد، گفت: نسبت به هفته دولت سال گذشته شاهد افزایش 6 درصدی اعتبارات هستیم.
وی همچنین از تحویل دادن 2064 واحد مسکونی طی دو سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: هم اکنون 25 هزار و 146 واحد در حال ساخت داریم که 9626 واحد مربوط به نهضت ملی مسکن و 2486 واحد مربوط به خودمالکی و 572 واحد بازآفرینی است؛ حدود 7000 نفر نیز آورده اولیه نهضت ملی مسکن را پرداخت کرده اند که کمتر از واحدهای در دست ساخت است.
عباسی در پایان به مشکل خرید برنج اشاره کرد و یادآور شد: از آذرماه سال گذشته شاهد ایجاد مشکلاتی در بازار برنج بودیم و لذا بالا گرفتن سرانه مصرف برنج، موجب افزایش واردات شد؛ امسال نیز تا چهار ماه پس از فصل برداشت توزیع برنج وارداتی از سوی دولت انجام نمی‌شود و خرید ارقام پرمحصول آغاز شده است؛ دولت حمایت از بخش کشاورزی را در دستور کار دارد و از حقوق کشاورزان در بخش‌های کیوی و چای و فندق و زیتون و... نیز دفاع می‌کنیم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/714523/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

بهره‌برداری از پروژه جهاد آبرسانی در بخش اسالم شهرستان تالش

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

نامه دعوت به زیارت؛ دخترانی که به عشق امام رضا(ع) باحجاب شدند

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی

دستور رئیس مجلس درباره پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در شفت

بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت آغاز شد

آغاز بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

هلال‌احمر گیلان عضو جدید می‌پذیرد

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

دختری 18 ساله‌ام و بابت رفتارهای شوهر عمه‌ام معذبم

گروه های جهادی با میدان داری نقشه های دشمنان را خنثی می کنند

عکس/ توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در گیلان!

صنایع پرمصرف برق گیلان ملزم به صرفه‌جویی 25 درصدی شدند

از بندر تا ریل؛ گیلان در مسیر تبدیل شدن به قطب ترانزیت منطقه